Szépségápolás

Fodrászat, smink, masszázs. Hozzon létre különféle szolgáltatásokat, adja meg a szolgáltatók adatait és már jöhetnek is az online időpontfoglalások.

Egészségügyi szolgáltató

Fogászat, magánorvosi rendelő, állatorvosi klinika. Tegye lehetővé pácienseinek a gyors és egyszerű online időpontfoglalást. A Netfoglalás. hu lehetővé teszi a szolgáltatások csoportosítását, így a ügyfelek könnyen és gyorsan megtalálják a kívánt szolgáltatást, melyhez egyből időpontot is foglalhatnak.

Szervíz

Autószervízt üzemeltet? Egy autó vagy bármilyen eszköz akármikor meghibásodhat. A netfoglalás.hu segítségével lehetővé válik, hogy ügyfele bármikor megtalálhassa a legközelebbi szabad időpontot, hogy a szervízt mielőbb elvégeztethesse.

Szálláshely szolgáltatás

Apartmant üzemeltet, szobákat ad ki? Online szállásfoglalásnál fontos, hogy a vendég áttekinthesse az összes lehetséges szabad időpontot. Gyorsabb és hatékonyabb mint sokszori levélváltás vagy telefonálás, mire sikerül az igényelt időszakot és a szabad időpontokat összeegyeztetni.

Autóbérlés, bérbeadás

Autóbérlés vagy bármilyen egyéb eszköz bérbeadásánál is egyre inkább elvárás, hogy az ügyfeleknek online is lehetőségük legyen az adott eszköszt lefoglani. Ebben segít a netFoglalas.hu, amivel jelentős fejlesztés nélkül, könnyedén felkínálhatjuk ezt a lehetőséget az ügyfeleknek.

Kapcsolat

*

Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeken.

 

Terméktámogatás

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Üzemeltető

Vision Consulting Kft.
Cégjegyzékszám:01-09-976374
Adószám: 23747106-1-42

 

Tudásbázis

Hamarosan...